Algemene voorwaarden

Welkom bij De Biologische Kat! De Biologische Kat is een webshop met een vast afhaalpunt in Bennekom. Wij werken alleen op afspraak, en hebben geen vaste openingstijden of inloopdagen. U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, mail of app, wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken. U vind de locatie op de Acacialaan 10 in Bennekom. U kunt voor de deur parkeren. Wij verzoeken u vriendelijk om niet bij de buren te parkeren! De bel bevindt zich aan de zijkant van het huis. Pinnen is mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om op het afgesproken tijdstip te komen. Indien u om wat voor reden dan ook later bent, dan graag even een berichtje, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Bezorgen is mogelijk binnen een straal van 15 kilometer van het afhaalpunt in Bennekom. Per 1 januari 2020 hebben wij een bezorgdienst op de dinsdag tussen 15.30 uur en 21.30 uur tegen een gunstig tarief. Op de overige dagen is bezorgen ook mogelijk, echter is het tarief dan hoger wegens een individuele rit. Bestellingen gedaan voor zondagmiddag 16.00 uur worden op dinsdag in dezelfde week bezorgd. Bestellingen geplaatst na zondag 16.00 uur worden in de week erna bezorgd. 

Bestellingen buiten de straal van 15 km versturen wij via PostNL. Let op de voorwaarden hieronder! 

Snacks, brokken en blikken kunnen worden verstuurd via PostNL, tegen de standaardtarieven,€7,50 tot 23 kg in Nederland, €11 tot 23 kg naar België. Pakketten tot 29 kilo zijn mogelijk tegen een toeslag. Helaas zijn wij geen “bol.com”, en kunnen wij niet garanderen dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. 

Wegens de hoge kosten voor verzenden en verpakken, wordt een bestelling pas verstuurd indien deze compleet op voorraad is. Nabestellingen worden dus niet apart nageleverd.

Let op: wij kunnen maximaal 29 kg versturen, dit is inclusief verpakkingsmaterialen. Zakken brokken van 15 kg kunnen derhalve alleen per zak verstuurd worden, aangevuld met andere producten tot maximaal 30 kg. Het versturen van twee zakken van 15 kg in 1 pakket is NIET mogelijk. 

Annuleren: het annuleren van een bestelling is mogelijk. Indien een bestelling via iDeal is betaald, en deze wordt geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt om €2,50 administratiekosten te berekenen.

Indien een bestelling foutief door een klant wordt ingegeven, en deze door ons geannuleerd dient te worden omdat deze onuitvoerbaar is, dan worden er administratiekosten met een bedrag van €2,50 door ons berekend.