Welkom op onze vernieuwe site! Omdat wij over gegaan zijn op een nieuw systeem, werken de oude accounts helaas niet meer. Wij vragen jullie vriendelijk om een nieuw account aan te maken. Excuses voor het ongemak!

Over ons

Als baasje van jonge kittens voel je je erg verantwoordelijk, alleen het beste is goed genoeg. Vanuit die wens zijn wij op onderzoek uitgegaan naar wat een kat nodig heeft, welke voedingsstoffen belangrijk zijn en welke absoluut niet. Zo zijn wij terecht gekomen bij het kattenvoer van Power of Nature. Kattenvoer dat dicht bij de natuurlijke voeding van de kat staat, vol ingrediënten te gebruiken voor sterke spieren, immuunsysteem en vitaliteit, zodat je dier een level vol met energie en kracht leeft. Ze gebruiken daarom geen vulstoffen, zoals granen. 

Wij handelen vanuit gezond plezier voor het dier en met oog voor het milieu. Met die redenen concentreren wij ons enkel op de kat en beperken wij onze product catalogus tot producten die aan onze kwaliteit standaarden voldoen. De winst die wij maken investeren wij in onderzoek naar duurzame oplossingen voor een betere wereld voor mens en dier. Bij het versturen en afleveren van onze producten gebruiken wij enkel duurzame materialen zoals graspapier, papier tape en gerecycled karton.

debiologischekat.nl Een jong bedrijf met een duurzame en milieubewuste visie. Vanuit eigen ervaring en onderzoek de beste product selectie voor uw katten met oog op gezondheid en lang leven. Ons doel is om producten met een bijzonder verhaal te leveren aan onze klanten. Eerlijke en duurzaam vervaardigde producten voor katten. Zodat ook onze katten een gezond leven hebben en een handje meehelpen in het herstel van ons klimaat.