Over ons

In november 2022 hebben wij De Biologische Kat overgenomen, een bedrijf wat prima aansluit bij ons andere bedrijf, Eerlijk Dierenvoer. Wij waren al bekend met het merk Power of Nature, een duurzaam merk wat daarnaast bekend staat om het lage koolhydraatgehalte bij sommige productlijnen. Daarnaast hebben wij een aantal biologische merken toegevoegd, zoals Yarrah en Felichef.

Wij handelen vanuit gezond plezier voor het dier en met oog voor het milieu. Met die redenen concentreren wij ons met De Biologische Kat enkel op de kat en beperken wij onze product catalogus tot producten die aan onze kwaliteit standaarden voldoen. Bij het versturen en afleveren van onze producten gebruiken wij voornamelijk duurzame materialen zoals papier tape en gerecycled karton. Het vulmateriaal wat wij binnen krijgen, wordt niet weggegooid maar hergebruikt.

debiologischekat.nl Een bedrijf met een duurzame en milieubewuste visie. Vanuit eigen ervaring en onderzoek de beste product selectie voor uw katten met oog op gezondheid en lang leven. Ons doel is om producten met een bijzonder verhaal te leveren aan onze klanten. Eerlijke en duurzaam vervaardigde producten voor katten. Zodat ook onze katten een gezond leven hebben en een handje meehelpen in het herstel van ons klimaat.